Pienet rivi- ja kerrostaloasunnot

0–80 m2 390 €

+ matkakulut ajoajan mukaan 0,5h/45e, 1h/90e (sis. kilometrikorvauksen ja alv:n.)

Isot asunnot ja omakotitalot

80–150 m2 490 €

+ matkakulut ajoajan mukaan 0,5h/45e, 1h/90e (sis. kilometrikorvauksen ja alv:n.)

Isot omakotitalot ja kiinteistöt, työpaikat, koulut, toimistot, jne.

yli 150 m2 pyydä tarjous!

tutkimukset asiakkaiden
tarpeiden mukaan

Lähtöhinta sisältää tutkimuksen kahdella koiralla, raportin ja alv:n. Tutkimus videokuvataan ja ilmaisut merkitään pohjapiirrokseen. Ilmaisuista ja niiden merkityksestä kerrotaan raportissa myös sanallisesti. Raporttejamme on usein käytetty jatkotutkijoiden apuna, sekä todisteina lakimiehillä ja oikeudenkäynneissä.

Home-etsivä tutkii jokaisen kohteen asiakkaan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tutkittavan kohteen koko ja tutkimuksen laajuus vaikuttavat hintaan. Pienen kerrostalokodin, ison omakotitalon tai liikekiinteistön tutkimuksen hinnoissa on luonnollisesti eroa. Hinnoitteluun vaikuttaa myös se, onko tutkittavia kohteita samalla alueella useampia.

Koiratutkimuksen lisänä tehdään tarvittaessa myös VOC-mittauksia Ositum Oy:n mittauslaitteilla. VOC-mittauksista annetaan erillinen tarjous.

Home-etsivä tekee tutkimuksia usein Jämsän ja Huittisten alueella, jolloin matkakustannukset laskutetaan näiden alueiden keskustasta.

Kotitalousvähennys

Home-etsivän palveluista saa kotitalousvähennyksen, mikäli tutkimus johtaa toimenpiteisiin ja tutkimuksen kustannus on vähäinen suhteessa korjaustoimenpiteisiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarkka tarjous homekoiratutkimukselle!

Soita 040 724 4722